Min!

GEEEEE MIIIIIGGG!!!!!!!!!! 
image20

13 Mars. Hjärnskakning.

Jahopp.. Just nu sitter jag hemma ifrån skolan pågrund utav hjärnskakning (hände igår) . Jag får inte se på tv eller sitta vid datorn.. :'( Men just nu sitter jag här för jag är ensam hemma (a) ,, Jag var nära på att skickas in på akuten i karlstad efter jag först varit hos skolsyster och sedan på vårdcentralen.. men jag sa att jag mådde bättre efter vi vart på vårdcentralen i typ tre och en halv timme. Lite utav det sa jag för att få komma hem (a) .. Och det fick jag (: Men doktorn skulle ringa senare och se hur jag mådde för jag hade fått minnesförlust. Det enda jag mindes var bara mig, micke, matilda & En skolgård. Och vad som hade hänt när jag vaknade ifrån asfalten.. Det känns som om någon har vridit min nacke 15 varv och så har jag en bula i bakhuvudet och en mini bula på armbågen.. ( för som tur var hade jag 2 luvtröjor med blixtlås på mig ovanför ett linne. :P Men nu ska jag kila.

Puss / m*

^^

Du vet att du trampar sönder mina glasskärvor, när du ler sådär som bara du kan? (:

Happy fejk?

Man målar upp en bild av sig själv och låtsas inför sina vänner.
- Nej jag har inte ont. Jag har aldrig ont. Jag mår bäst i hela världen. Livet rockar! Jag äger! Jag smeker!
Men där inuti håller du på att gå sönder. Men du spelar så bra att ingen ser igenom dig. Du happyfejkar till max.

Vi lever i en värld där allt ska vara perfekt. Din pojkvän ska vara perfekt, era framtida barn ska vara perfekta, du ska vara perfekt och bära de perfekta kläderna. Du måste till och med lyssna på den perfekta musiken.
Var det du som bestämde vad som skulle placeras i kategorin perfekt? Eller följde du bara efter?
Tycker och tänker du saker som du vill tycka och tänka? Eller håller du käften och ler för att inte verka dum?


Denna dikt är tillägnad min mormor som lämnade oss 29 Aug. 07

Himmlen måste ha saknat sin ängel, den kvällen du försvann. Jag önskar att jag kunde ha andats för dig. Du kämpade så tappert men sjukdommen vann. Jag skulle ge allt jag äger och har för att få ändra en enda sikund. Men stjärnorna viskar och himmlen sjunger. Vi hade vår ängel en stund. Det finns inga ord att beskriva hur ont det gör eller vilken saknad du lämnade kvar. VILA I FRID! <'333

RSS 2.0